lauantai 28. syyskuuta 2013

Muista aina liikenteessä...

Pikkuihmisten syntymäpäivät ovat ompelijattaren onni. Kun oman jälkikasvun vaatekaapit pursuilevat yli äyräitten, voi antaa ompelukoneen suoltaa lahjuksia pienille päivänsankareille.

Saimme kutsun 4-vuotiaan pikkumiehen synttäreille ja hänelle surautin liikennemerkkipuseron pakettiin kääräistäväksi. Kaavana Night Owl -trikoopusero (Ottobre Design 6/2009) koossa 110 cm, liikennemerkkitrikoo Ikasyriltä ja turkoosi resori paikallisen kangaskaupan antimia. Materiaalikustannukset noin 4€. Hieman jäi mietityttämään, tuliko tästä liian yöpaitamainen, mutta saaja päättäköön minkälaiseen käyttöön haluaa puseron ottaa.


Puseron lisäksi pakettiin sujahti arkillinen autotarroja - toivottavasti nämä ilahduttavat pienen päivänsankarin mieltä.


Ompelusten lisäksi viime päivien ohjelmaan on kuulunut kesäkukkien korvaaminen syysistutuksilla. Viehättävät callunat ovat nyt etuovella toivottamassa niin kotiväen kuin vieraatkin tervetulleiksi. Kyllä yksinkertainen on kaunista!

 
Ihanaa, levollista syyskuista viikonloppua!
 

2 kommenttia:

  1. Hieno paita!
    Hei mistä nuo tarrat on? Meidän pienin autofani alkoi pottailutreenit ja palkintotarroja kaipaillaan. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Mieli! Tarrat ovat Lidlistä, siellä aina ajoittain on nuita kivoja lasten juttuja. Tarkkailkaahan mainoksia kera pottatreenaajan! :-)

    VastaaPoista