perjantai 6. syyskuuta 2013

Perjantai-iltapäivän pikatikki

Tänään tarjoutui pitkästä aikaa yllättävä tilaisuus ompeluun, kun lapsilla oli kaveri kylässä ja leikit sujuivat mainiosti, eikä ruokaakaan tarvinnut laittaa. Kerrassaan omituinen tilanne äiti-ihmiselle. Siispä perjantain pikatikkinä valmistui jotakin tavattoman suloista: kaksi kappaletta pikkuruisia puolipotkuhousuja. Kaavana Sweet Feet -puolipotkarit (Ottobre Design 4/2011) koossa 62cm; leikkasin ilman saumavaroja, jotta olisivat lähempänä 56-senttisiä. Kaikki kankaat Ikasyrin salaisesta paketista, joten materiaalikustannukset mitättömän pienet. Aivan hellyttävät näistä tuli, enää ei puutu kuin käyttäjä :-)

 
 

5 kommenttia:

 1. Ai ku ihanat! Kyllä noilla kelpaa pikkuisen olla. Äidin rakkaudella ompelemat. <3 -S-

  VastaaPoista
 2. Söpöiset! Itse katselin kans tuota kaavaa "sillä silmällä" mutta en sitten kuitenkaan tehnyt,kun näytti niin leveälle joka suunnasta. Mutta näin valmiina näyttää paljon sopusuhtaisemmalle! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on kiva kaava :) Mä oon tehny sekä 62cm että 80cm koossa. Söpöt kankaat :)

  VastaaPoista
 4. Kivat pöksyt!

  Minä tein kans yhdet tuolla kaavalla, mutta korjailin nyt, kun housut pääsivät käyttöön. Vyötärö meni niin kovin korkealle ainakin mun makuun, että kavensin resoria puoleen.

  VastaaPoista
 5. KiKiDuu, hyvä kaava on ja sopusuhtaiset näistä saa, kun leikkaa ilman saumanvaroja. Suosittelen! Outin kanssa olen samaa mieltä, että vyötärö on turhan korkea ja jälkikäteen ommeltuihin kavensin minäkin resoria puolella. Tuolla konstilla tuli just hyvät.

  VastaaPoista