tiistai 28. toukokuuta 2013

Kas leikkimökin ikkuna, sielt' verhot vihdoin pilkottaa

Ihanat kelit ovat hemmotelleet meitä pian kahden viikon ajan. Aurinko kutsuu pihamaalle - mikä siis neuvoksi, kun ei ompelemattakaan kuitenkaan malttaisi olla? Sunnuntaina päätin kantaa saumurin ulos aurinkoon ja - tattadadaa! - viime syksynä valmistuneessa leikkimökissä on viimein verhot!


Hieman erilaiset niistä kyllä tuli kuin alunperin ajattelin, mutta väliäkö hällä. Suunnittelin ensin tekeväni joko täysin suorat kapat ilman rypytystä tai mummolatyyliset sivuverhot tamppeineen. Jälkimmäisiin ei kangas riittänyt ja suorat kapat alkoivat puolestaan tuntua liian moderneilta "mummonmökkiin", joten lopulta tein kappaverhot rypytyksellä. Herttaiset näistä tuli, kangas Ikean pussilakanasetistä.


Melko pelkistetty on toistaiseksi leikkimökin sisustus ja ikkunoista puuttuu vielä ristikot, mutta josko kesän kuluessa laiteltaisiin lisää. Hiljaa hyvä tulee. Mainiosti ovat leikkijät siellä kuitenkin jo viihtyneet.

 
 

2 kommenttia:

  1. Voi ihanuus! Onko mökki suunniteltu ja toteutettu ihan itse? t. Maire

    VastaaPoista
  2. Jep, perheen kätevä isäntä sen viime kesänä raksasi, tällä ohjeistuksella: http://www.matkukuus.com/talonmies/?Leikkim%F6kit Mukava yhteinen projekti koko sakille :)

    VastaaPoista