keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Omantunnon pistoksia ja lisää mekkosatoa

Kahden tytön äitinä on tunnustettava, että huomattavasti enemmän tulee ommeltua esikoiselle. Häneltä vaatteet sitten pieniksi jäätyään siirtyvät sujuvasti pikkusiskon käyttöön (sikäli mikäli niistä on vielä jotakin jäljellä). "Määki haluan uuempia vaatteita!" puuskahti kuopus eräänä menneenä päivänä ja silloin kyllä tätä ompelijatarta omatunto soimasi. Asiaan oli saatava korjaus pikimmiten - tässäpä siis jälleen hieman mekkosatoa viime päiviltä.


Tunika/mekko Selian Puutarhapiilo-jerseystä myös pienemmälle neitoselle, kangas riitti juuri ja juuri. Kaavana Hannah-tunika pidennettynä ja kavennettuna, koossa 110/116. Materiaalikustannukset noin 12€.


Lucky Cat -tunika (Ottobre Design 1/2013) hieman sovelletussa koossa, pituus 116 ja leveys 110. Kaikki kankaat Metsolasta, materiaalikustannukset noin 10€. Kankaat päinvastoin kuin isosiskon mekossa.

Tunikoitten uusi omistaja oli mielissään tuotoksista ja suhteellisen tyytyväinen oli myös niiden tekijä :-) (Auringonpaisteessa otetut kuvat harmillisesti vääristävät värejä hitusen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti