keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Mekkoja, mekkoja, enemmän mekkoja...

Mistä tietää, että kesä tekee tuloaan? Mekkoja syntyy liukuhihnalta! Uusimmasta Ottobresta (3/2013) bongattu Seesaw-kesämekon kaava näytti kivalta ja kaapin kätköistä sattui löytymään pari aiemmista ompeluksista jäänyttä kangaspalaa, jotka olivat kuin tehty kyseiseen tarkoitukseen. Syntyi kesämekko kuopukselle, 116 cm pituudella ja 110 cm leveydellä. Kankaitten alkuperää en enää jaksa muistaa, eikä materiaalikustannuksista ole minkäänlaista hajua. Yhtä kaikki kiva mekko, auringonkeltainen yhdistettynä mustavalkoiseen miellyttää ainakin omaa silmääni.


Lämmintä ja aurinkoista toukokuuta, keltainen tekee kesän!
 

4 kommenttia:

  1. Ihana! Nuo värit miellyttää kyllä omaakin silmää!! :)

    VastaaPoista
  2. Kesä tulee ja meilläkin kaksi pientä mekon kuluttajaa odottelee kesävaatetta. Ja niitähän se äiti sitten urakalla ompelee :-) Kivan mekon olet tehnyt. Katsoin tätä kaavaa kanssa ja jäin miettimään sitä rullapäärmättyä kauluslerpuketta, että mikähän siitäkin tulee. Mutta tämähän on todella kiva ilmankin!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kommenteista kaikille tasapuolisesti! :) Hanna, minusta se "lerpuke" näytti kuvassa ihan kivalta, mutta jätin sen pois yksinkertaisesti siitä syystä, etten saa saumurini rullapäärmäystä pelittämään. Kiva on tosiaan ilmankin ja näitä on tulossa meille lisääkin kesäkelejä odottamaan :)

    VastaaPoista