maanantai 23. tammikuuta 2012

Pienen tytön tylleröisen satumetsäpaita


"Pieni tytön tylleröinen sievää unta näki,
että hänen ympärilleen tuli metsän väki.
Tapio ja Tellervo ja Sinipiika pieni,
mustikka ja mansikka ja suuri metsän sieni."


Hurmaavista satumetsä- ja kärpässieni-trikoista syntyi vielä pusero pikkusiskolle, aiemminhan tein jo tunikan esikoiselle samalla kombinaatiolla. Alunperin ajatuksissa oli raglanpaita, mutta koska en löytänyt sopivaa kaavaa ja koska uusi Ottobre uusine kaavoineen kolahti sopivasti postilaatikkoon, muuttuivat suunnitelmat matkan varrella. Päätin ottaa kokeiluun Funny Sleeves -trikoopuseron, jossa on metkat kuminauharypytykset hihoissa. Kooksi valitsin 98-senttisen, koska yleensä Ottobren kaavat ovat niin jättileveitä, mutta tämäpä olikin sitten yllättäen TODELLA slim fit. Hyvä kaava, mutta ensi kerralla teen kyllä kokoa suuremman kuin normaalisti, olisi saanut kuopuksellekin näköjään olla jo 104-senttinen. Molemmat trikoot tilattu Sampsukasta, materiaalikustannukset n. 13-14 €.

Saaja oli silminnähden iloinen uudesta puserostaan :)

3 kommenttia:

  1. Nätti paita ja mahtava kuva iloisesta neitokaisesta! Hyvä tietää, että kaava on kapoinen - sopii siis hyvin meidän käyttöön! =)

    VastaaPoista
  2. Ihanasti yhdistetyt kankaat!Suloinen neitokainen :)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteista Mirka ja Aurinkoinen! Minustakin tyttö on suloinen, saatan tosin olla ehkä jossain määrin puolueellinen arvioitsija ;)

    VastaaPoista