torstai 2. helmikuuta 2012

Jotain keväistä, jotain vihreää, jotain retroa

Se iski jälleen! Niin käy joka vuosi, kun ensimmäiset hennot auringonsäteet pilkahtavat pitkän pimeän jälkeen. Keväthuumaus. Fiilis, että jotain keväistä on saatava ja mieluiten vähän äkkiä! Huumauksen lopputuloksena kolmen konstin mekko (Ottobre Design 3/2009) esikoiselle koossa 116 cm. Kangas on löytö kirpparilta, vuoden verran kaapissa marinoitunut ja nyt en kerta kaikkiaan voinut enää pitää näppejäni siitä erossa. Ehkä himpun verran turhan paksua tuohon tarkoitukseen, mutta jotenkin vain näin sen mekkona, enkä osannut ajatusta muuksi muuttaa. Materiaali-kustannukset yhteensä n. 6 €.


Mekon alle tekaisin paidan Funny Sleeves -trikoopuseron kaavalla (Ottobre Design 1/2012), koossa 122 cm. Tuon raita-interlockin tilasin aikoinaan Huvikankaan alesta ja pettymyksekseni se ei ollutkaan niin kirkkaan väristä kuin kuvan perusteella olin luullut. Sekin on siis maannut kaapin perukoilla jo pitkään, mutta näin vain sillekin lopulta käyttöä löytyi, kun huomasin värin passaavan hyvin mekkokankaan kaveriksi. Paidan materiaalikustannukset yhteensä n. 5 €. Raikasta perusraitaa kevääseen.


Ja lopuksi vielä kuva molemmista yhdessä, voilà! Ihanan keväistä, ihanan vihreää ja ah, niin ihanan retroa.

Tervetuloa valoisa kevät - sinua on kaivattu!

10 kommenttia:

 1. Ihanan kesäinen setti! Mie tykkään noista retrokangas vaatteista, mutta vaan toisten ompelemana. Itse en josatin syystä "osaa" ommella niitä, tai siis en näe niitä valmiina vaatteena, vaan liian suurikuvioisena kankaana.. Noh, olipas hankalasti selitetty, ei tuosta varmaan saa sitä pointtia mitä tarkoitin.. :D

  VastaaPoista
 2. Onpas sievä setti, ja tosiaan pirteän keväiset värit!

  VastaaPoista
 3. Nams, ihana raikas ja keväinen! Ollaankohan me oltu jossain vaiheessa samalla ompelukurssilla Kempeleessä?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista kanssaompelijat! :) Ollaan me PikkuHoo taidettu tosiaan olla samalla kurssilla aikoinaan, tais olla joskus syksyllä 2009? Hyvä oli kurssi, kun tämäki tumpelo oppi ompelemaan ;)

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihanan keväinen mekko! :)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis setti, ihanaa retrokangasta, sopii kyllä hienosti mekoksi :)

  VastaaPoista