maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet ompelukset

Vuoden ensimmäisenä ompeluksena syntyi tunika esikoiselle ihanasta Satumetsä-trikoosta. Hihojen yläosa kärpässieni-trikoota. Molemmat kankaat Sampsukasta, kaavana vanha tuttu Hannah. Näitä on tullut surruuteltua lähes parikymmentä kappaletta (tarkalleen ottaen 18) ja niin kiva kaava kuin onkin, niin nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua, että välillä voisi kokeilla jotain muutakin. Sain joululahjaksi Ottobre-lehden tulevan vuosikerran - jee! - joten sieltä sitten innolla uusia juttuja testailemaan, jahka ensimmäinen numero postilootaan kolahtaa.
Tässä tunika päälle puettuna; koko on vielä reilu, mutta eipähän ainakaan mene heti pieneksi. Kangasta jäi sen verran, että jossain vaiheessa samalla yhdistelmällä syntynee vielä raglanpaita pikkusiskolle. Tunikan materiaalikustannuksiin upposi noin 22€ eli mikään edullinen ompelus tästä ei tullut, mutta hintaahan ei tuollaisten ihanuuskuosien kohdalla lasketa.


Mitä erinomaisinta, elämänmakuista alkanutta vuotta kaikille
ja käsillä tekemisen intoa!

2 kommenttia:

  1. Ompa maKean näkönen kangas, NAM. tuollaistahan vois itelläki käyttää :). Sanni on jo iso tyttö. Näin Marikalla tarrakuvan, jossa oli jo ihan koululaisen näkönen tytteli. Aika rientää, eikös syksyllä ole jo eskarin aika?

    VastaaPoista
  2. Minustaki tuo kangas on aivan vastustamatonta! Oon ihan heikkona nuihin printtikuoseihin.

    Ja kyllä vain, esikoulu tosiaan kutsuu tyttöstä ens syksynä. Minun vauvasta on tullu iso!

    VastaaPoista