sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Yksi pieni elefantti marssi näin...

... eskarilaisen paitaan päin :) Esikoisen vaatekaappi täydentyi jälleen puserolla, jonka miehustaa koristaa suloistakin suloisempi norsusilityskuva.


Kaavana Pupunen-trikoopusero (Ottobre Design 4/2012), joka on kyllä ehdoton suosikkikaava nykyään! Tällä kertaa lisäsin saumanvarat sekä hieman pituutta hihoihin ja puserosta tuli just hyvä. Punainen ihanan laskeutuva viskoosi(?)jersey ostettu fb:n kangashamstereista ja veloursilityskuva sekä helman handmade-merkki Hanhelilta. Materiaalikustannukset n. 10 - 11 €. Pahoittelut huonosta kuvasta; ulkona tuivertava syystuuli teki kuvauksesta hitusen haastavaa.

Tässä vielä norsulainen lähikuvassa:Samalla esiteltäköön pipo, joka valmistui jo kauan sitten, mutta on tyystin unohtunut postaamatta. Mallina kuopus, joskaan hän ei pipoa omakseen saanut, vaan se pakattiin pakettiin 6-vuotiaalle synttärisankarittarelle, jonka etunimi alkaa S:llä. Kangas Ikasyriltä. Toivottavasti lörppämallinen aakkoslakki on ilahduttanut pienen ystävän esikoulupäiviä :)2 kommenttia:

  1. ihana tuo norsusilityskuva! Täytynee tutustua silityskuviin lähemmin :)

    VastaaPoista
  2. pusero on kuin kaupasta ostettu! HIENO!
    ja Emmilla on S-pipo päässä.

    VastaaPoista