tiistai 11. syyskuuta 2012

Syksyn hehkua esikoisen garderooppiin

 
"On syksy niin ihmeellinen, minä kaikkea ymmärrä en.
Miten muutoksen saa koko kesäinen maa?
Värit hehkuvat nyt loistossaan."
 
Ikasyr myi hiljattain veloureita puoleen hintaan ja pakkohan niitä oli tilata, kun halvalla sai ;-) Kankaat kotiutuivat viikko sitten ja viikonloppuna niistä syntyi ruskan väreissä hehkuva setti esikoiselle. Tiilenpunaista ja kullankeltaista velouria pienellä pitsiliinalla sekä napeilla höystettynä - tykkään! Ihanan ruskaisaa ja sopivasti retroa. Pitsiliina on löytö kirppikseltä ja napit mummoni vanhasta nappikokoelmasta. Tunikassa kaavana Hannah koossa 122/128 ja housuissa Cinnamon-leggingsit (Ottobre Design 1/2011) koossa 122 ja pidennetyillä lahkeilla. Materiaalikustannukset yhteensä noin 16 euron paikkeilla.
Miehustan pitsikoriste lähikuvassa. Viheliäisen työläs ommella paikoilleen, mutta lopputulos on ehdottomasti vaivan väärti!


 
 
Ja lopuksi vielä koko setti päälle puettuna, housuissa "hieman" kasvunvaraa lahkeissa. Älkää antako tahrojen häiritä, asulla oli kuvausvaiheessa jo yksi päivä esikoulua takana :-)
 
 


Kaunista, värikylläistä ja elämäntäyteistä syksyä kaikille tasapuolisesti!
 

5 kommenttia:

 1. Kirjkoitit, että oli viheliäs kiinnittää pitsi, En malta olla kysymättä, että ompelitko ympäri pitsin? Toinen vaihtoehto vois olla ommella sädettäin lyhyitä edestakaisompeleita. Sori, kun kommentoi :)
  Marjut

  VastaaPoista
 2. Ei mittään sori, kiva kun kommentoit :) Ympäri ompelin pitsin käsin harsimalla, aikaa meni varmaan enempi kuin koko tunikan leikkelyyn ja kasaamiseen. Mieluusti otan vinkkejä vastaan miten selvitä samasta vähemmällä vaivalla; jahka tavataan saat näyttää tumpelolle kädestä pitäen tuon sädettäin ompelun :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä aivan mahtavasti syksyyn sopiva setti :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana paita! Mulla on muutama pieni pitsiliina odottelemassa, en vain ole vielä keksinyt, mihin ne laittaisin. Tällaista vaihtoehtoa en ollut ajatellutkaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos naiset! Jos Riinua kiinnostaa, niin toinen, vuodentakainen pitsiliinatunika löytyy täältä: http://handmadeheidi.blogspot.fi/2011/09/tunika-viikossa-pitaa-laakarin-loitolla.html

  VastaaPoista