sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Synttärilahjakatselmus vol. 2


Kesäkuu on melkoista synttäribuumia lähipiirissämme. Jälleen on käyty onnittelemassa erästä 4-vuotiasta ystävää ja koska kutsussa kerrottiin kyseessä olevan prinsessasynttärien, niin lahjakin mukaili samaa teemaa. Siispä sankarittarelle syntyi aiheeseen liittyvä pipo - tuo sangen tarpeellinen kapistus Suomen suvessa ;-) Pipo on mallia lörppä ja se on tehty yksinkertaisena ohuesta trikoosta, jota keväällä hankin Huvikankaan alesta. Kankaasta on aiemmin ommeltu jo haaremihousut. Eteen applikoin prinsessakruunun farkkukankaasta Oikukas-tyylisesti ja tikkaukset tein Lidlistä hankkimallani kultalangalla. Applikaatiota värkätessäni muistin taannoin ostaneeni sinisiä sydänkantanappeja Oulun Kontista ja sellaisen ompelin vielä koristeeksi kruunun keskelle.Koska koruja ja hiuspompuloita ei voi tytöllä - eikä varsinkaan prinsessalla! - koskaan olla liikaa, tein sellaiset vielä pipon kaveriksi. Puuhelmet Halpahallista ja päällystettävät nappiaihiot täältä.
Lisäksi pakettiin sujahti vielä 'Hiirenpoikien hunajaretki' -kirja, sillä kyllähän prinsessojen täytyy olla perillä myös kirjallisuudesta :-)

Kortti esikoisen tekemä, kukkaköynnöksiä strassien kera. Hän innostui näitä yhtenä päivänä painamaan useamman kerralla äidin avustamana. Pahoittelut jälleen kuvan surkeasta laadusta.


Seuraavia synttärikemuja odotellessa - mitähän sitä seuraavan päivänsankarin pakettiin väsäilisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti