torstai 12. huhtikuuta 2012

Kesäpaita kummipojalle ja pääsiäisen jälkimaininkeja


"Hiirulaisen hieno maja,
oli vanha kenkäraja.
Siellä hiirulainen eli,
pienoisiaan paimenteli.
Antoi maitoa ja pullaa,
lauloi illoin tuutilullaa."

LiandLon hiirulaistrikoosta syntyi kesäpaita synttärilahjaksi 2-vuotiaalle kummipojalle. Kaava piirretty Metsolan 98-senttisestä puserosta. Kangas hankittu Kangashamstereista ja aiemmin siitä on surruuteltu jo mekko. Hihojen ruskea interlock R-Collectionilta ja turkoosi resori paikallisesta kangaskaupasta. Materiaalikustannukset n. 7-8 €. Hihoista tuli vähän tyngät, mutta eihän sitä helteillä (joita toivottavasti tulevana kesänäkin on luvassa!) kovin pitkää hihaa tarvitakaan :)

Vaikka pääsiäinen oli ja meni jo, en malta olla esittelemättä lasten kanssa toteuttamaamme munienkoristeluprojektia. Tiimarin alepöydästä löysin lankalauantaina puoleen hintaan ihanan värikkäitä munankoristeita ja pitihän niitä sitten heti pääsiäispyhien aikana testata.


Ensin tyhjättiin tarvittava määrä kananmunia ja sujautettiin ne päällysteen sisään.


Ja sitten ei muuta kun dippailemaan munia päällysteineen kiehuvaan veteen.


Ja tässäpä mainio, ihanan värikylläinen lopputulos!
Meikä tykkää.5 kommenttia:

 1. Teepparista tuli tosi kiva! Itselläni samaa kangasta vihreäpohjaisena ja tuumin jo ensimmäistä kertaa nähtyäni, että hihat tehtävä eri väristä, ettei tule liian sekava kun printti ei kovin isoa. Näyttäisi toimivan hyvin =)

  VastaaPoista
 2. Onpas hauskoja munia! Ja t-paita on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 3. Enpä oo ennen nähnytkään tuolleen koristeltuja munia, kivoja!

  VastaaPoista
 4. Vautsi mitä pääsiäismunia=) Mun blogista löytyy sinulle jotain=)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista ja Vilperille tunnustuksesta. Kyllä lämmitti mieltä! :) Nuo munat olivat omastakin mielestäni hauskoja, ensi vuonna niitä täytyy tehtailla ehdottomasti lisää.

  VastaaPoista