sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Pinnejä prinsessoille ja T-paidan uusi elämä

Viime viikkoina meillä on ollut ilo osallistua peräti kolmen pienen prinsessan synttärihulinoihin. Paketteihin on tehtäväkirjojen kaveriksi kääritty mitäpä muutakaan kuin pinnejä. Iloisen värikkäitä, uniikkeja pinnejä iloisen värikkäille, uniikeille tytöille :)
Joulusalaisuudet ovat edelleen näytelleet pääroolia viimeaikaisissa ompeluksissani, mutta jotain muutakin olen sentään niiden lisäksi saanut surruuteltua. Vaatekaapin perukoilta löytyi monta vuotta vanha T-paita, joka ei enää ollut itselleni käyttökelpoinen, mutta jonka kangas oli edelleen suht' hyvässä kunnossa. En raaskinut siis heittää paitaa roskiin, vaan päätin antaa sille uuden elämän housujen muodossa. Niinpä kuopus sai uudet raitaleggarit, kaavana Cinnamon-leggingsit (Ottobre Design 1/2011) koossa 104. Myönnettäköön, että onnistuneempiakin ompeluksia on tullut tehtyä, mutta kyllä nuo ihan pitohousuiksi kotiin/päiväkotiin välttää.

Ja sattuipa vielä niin loistavasti, että tytön kaapista löytyi isosiskolta peritty ruskea tunika, jonka kanssa housut muodostavat mitä yhteensopivimman setin! Tämä totta kai tuplasi tyytyväisyyteni; sen lisäksi että vanhasta T-paidasta kehkeytyi käyttökelpoiset housut, löytyi sopivaa alaosaa vailla olleelle tunikalle vihdoin passeli pari.
Eläköön kierrätysompelukset ja vanhojen rytkyjen onnistunut uusiokäyttö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti