keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Lennä, lennä leppäkerttu...

... pienen tytön paitaan! Ihana, keltainen leppis-interlock oli niin kertakaikkisen valloittavaa, etten voinut olla tilaamatta sitä, ja tiistai-illan tuotoksena siitä syntyi sitten päiväkotitunika kuopukselle. Kaavana vanha tuttu Hannah koossa 98/104. Näitä on tullut tehtailtua sen verran paljon, että onnistuisi varmaan jo unissaankin ;)
Kuosi on ihana ja keltainen mitä mainioin valinta piristämään pimeää marraskuuta; se vain harmittaa että osassa leppiksistä on havaittavissa mustaa leviämää. Reklamoin myyjälle ja sain onneksi vähän hyvitystä värivirheestä (sekä suuresta kutistumisprosentista), mikä hieman lievitti harmitusta.

Lopputulokseen olen muutoin aika tyytyväinen, mutta omaa silmää hitusen häiritsee vinoon leikattu miehusta, minkä huomasin vasta siinä vaiheessa, kun ripustin valmista tunikaa henkariin roikkumaan. Etukappaleen leppäkertut menevät loivasti ylämäkeen (tai alamäkeen, katsantokannasta riippuen), jotenkin olen onnistunut tuon leikkuuvaiheessa tunaroimaan. Saajalleen tunika vaikutti kuitenkin olevan mieluisa ja tuskinpa tuota muut niin tarkoin syynää kuin ompelija itse. Materiaalikustannukset n. 8 euron paikkeilla.

Tässä tunika vielä päälle puettuna, kuva napattu hätäisesti aamulla ennen päiväkotiin lähtöä.
Ja loppuun totta kai pikku irvistykset, kun ensin on poseerattu asiallisesti :)


2 kommenttia:

  1. Ihana leppistunika! Mistä tuo kangas on tilattu?

    VastaaPoista
  2. Kangas on Tiritomista tilattu, mutta valitettavasti en kyllä voi sitä suositella. Onneton laatu, ensinnäkin kutistui ekassa pesussa melkoisesti (onneksi esipesin kankaan!) ja nyt muutaman pesukerran jälkeen pinta on aivan pesunukkainen ja värit haalistuneet. Harmi, sillä kuosi on ihana! Tiritom hoiti kyllä vallan mallikkaasti reklamaation, joten sen suhteen ei valittamista, mutta tuon nimenomaisen kankaan jättäisin väliin...

    VastaaPoista