torstai 1. toukokuuta 2014

Aiiiiivan todellakin todellakin hauskaa vappua!

Eilisaamu oli meillä harvinaisen hauska. Lapsilla oli vappunaamiaiset koulussa/päiväkodissa ja taipaleelle lähti kaksi Ymmi Hinaajaa :-)

Kaavut valmistettu jo hyvissä ajoin (kerrankin!) lahjoituksena saadusta trikoosta (kiitos O!). Vapaalla kädellä leikkelin ja pikaisesti kasaan hurautin, "maaliroiskeet" lapset saivat maalata omakätisesti kangasväreillä. Ja kyllähän noista aivan tunnistettavat asut tuli, vaikkakin leveyttä olisi voinut olla hihoissa enemmän. Valkoiset lasit löytyivät sopivasti Lindexin ale-hyllystä hintaan 2€/kpl ja hopeanväriset jumppatossut H&M:ltä. Naamiaisia edeltävä yö nukuttiin tietysti patukat päässä, jotta tukka saatiin vielä ymmimäisen säkkäräksi.

Aivan todellakin todellakin hulvattoman hersyvä aamu! Voisi ottaa vaikka tavaksi, mutta kun ei se yhteiskunta sillä tavalla pyöri, että aina vaan olis vappu ja naureskeltais ja höpötettäis ;-)

 
 
 
Aurinkoista, hyväntuulista, energistä alkanutta toukokuuta! Pian on kesä!
Todellakin todellakin! ;-)

6 kommenttia:

 1. Apua miten hurmaavat pikku-Ymmit! :D

  VastaaPoista
 2. Voi että miten huiput Ymmit teillä! :) Tuli kyllä ittellekin heti hymy huulille!

  VastaaPoista
 3. No jo on Ymmit, todellakin :) Huippuasusteet ja ilmeet! Hauskaa kesän odottelua teillekin!

  VastaaPoista
 4. :D Niin hauskat pikku Ymmit. Näitä vois vaan jäädä loppupäiväksi katselemaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Retu, Anniina, Outi, Mieli ja Susanna! Oli meillä kyllä hauskaa ja vieläkin päivän muisteleminen nostattaa hymyn huulille :-)

  VastaaPoista