lauantai 15. joulukuuta 2012

Jotain punaista, jotain pehmoista... eli siskokset valmiina jouluun!

Tulin vain kertomaan, että hengissä ollaan edelleen ja ompelukonekin on hurissut blogin hiljaiselosta huolimatta. Viimeisimpien ompelusten joukosta löytyvät muun muassa nämä mekot, jotka ompelin siskoksille joulua ja joululuhlia silmällä pitäen. Punainen velour Ikasyriltä, kaavana monissa blogeissa hehkutettu Mekkotehtaan Katariina. Ja onhan se ihana! Isommalle koossa 122/128, pienemmälle 98/104 pidennetyllä helmalla. Ensimmäistä mekkoa ommellessa meillä taisi olla itse Herra Murphy kylässä, ratkoja sai kyytiä ja välillä meinasi jo usko loppua. Pikkusiskon mekko onneksi valmistui huomattavasti näppärämmin. Materiaalikustannukset n. 7 €/kpl.

Pahoittelut jälleen heikkolaatuisista kuvista; tähän aikaan vuodesta, näillä leveysasteilla, valoisaa kuvausaikaa on käytännössä mahdotonta löytää ja lisäksi mallit sattuivat kuvaushetkellä olemaan varsin vauhdikkaalla päällä. Jospa näistä jonkinlaisen kuvan mekkosista saisi kuitenkin. Kesäksi täytynee tehdä samanmoiset ohuina puuvillaversioina; kaunis ja ihanasti laskeutuva malli. 


 
 
 


Myös muutamia hys hys -juttuja on valmistunut lähiaikoina, mutta niistä lisää sitten tuonnempana. Lämmintä, levollista ja stressitöntä joulun aikaa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihastuttavia mekkoja!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan jouluisia mekkoja! Rauhallista joulun aikaa teillekin :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat!!! :) Ja kiva nähdä valmiina, kun minulla samanlainen viittä vaille valmis. ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania! Minäkin hommasin tuon kirjan, aloin tekemään Katariinaa trikoosta ja menetin hermoni. Totesin, ettei oo mun juttu, mut pitäisköhän siltikin vielä kokeilla... On tosi kiva malli.

  VastaaPoista