maanantai 1. lokakuuta 2012

Housuvarastojen täydennystä ja ensimmäiset kaaritaskut ikinä

Niin se vain syyskuukin mennä hurahti ja lokakuuta jo eletään! Viikonloppuna paininjalan alle pääsi Ikasyriltä tilattu punainen velour, josta tekaisin housut esikoiselle. Jostain syystä tuntuu, että housuja ei ole koskaan tarpeeksi ja nämä toivat sopivasti täydennystä varastoihin. Kaavana vanha tuttu High Jump (Ottobre 4/2011) koossa 122. Vyötäröllä resorin sijasta kuminauha.

Mallista oli jälleen kerran hieman hankalaa saada asiallisia poseerauksia...

 
... mutta saatiinhan niitä kohtuullisia otoksiakin lopulta. Ensimmäistä kertaa ikinä tein housuihin kaaritaskut tuomaan ilmettä, taskujen tähtivelour ostettu Metsolasta kaaaauan sitten.


Vähän turhan minit nuista taskupusseista tuli, joten taskujen varsinaisessa merkityksessä niistä ei järin paljon iloa ole. Mutta kyllä tuo kuviovelour kummasti piristää yleisilmettä, joten siinä mielessä palvelevat tarkoitustaan.


Housuista tuli oiva pari kesällä ommellulle puutarhatonttupuserolle, joka toistaiseksi on ollut melko vähällä käytöllä passelin alaosan puuttuessa. Lahkeissa reilusti kasvunvaraa, jotta mahtuisivat päälle koko talven; resori onneksi estää lahkeita valumasta kantapäiden alle. Materiaalikustannukset noin 7 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti