sunnuntai 12. elokuuta 2012

Ei menny niinku Strömsössä

Olipa kerran visio. Sen innoittajana toimi uusin Ottobre ja erityisesti aukeama 58-59. Näin mielessäni, miten ihana setti syntyisi kaupunkiauto-paidasta, mustasta trikookellohameesta ja raidallisista leggareista. Joten eikun tuumasta toimeen! Ensimmäisenä syntyi paita, jonka olen esitellyt jo aiemmin, seuraavaksi tein hameen ja viimeisimpänä leggingsit. Kaavoina More Grey -raglanpaita (Ottobre 4/2011), Groovy-jerseykellohame (Ottobre 4/2012) sekä Cinnamon-leggingsit pidennetyillä lahkeilla (Ottobre Design 1/2011). Kaikki koossa 122.

Jostain syystä lopputulos ei vastannut lainkaan alkuperäistä visiota. Paita on ok, mutta hame repsottaa miten sattuu ja leggarit muistuttavat lähinnä kalsareita. Höh. Ihan pidettäviä sinänsä kaikki, mutta settinä eivät vain toimi, eivätkä vastaa alkuperäistä mielikuvaani. Mutta sellaistahan se on: joskus onnistuu paremmin, joskus taas... no, vähän vähemmän hyvin. Aina ei mene niinku Strömsössä.
Tässäpä kalsarisankarin kootut poseeraukset:


Eikun häntä pystyyn ja kohti uusia yritelmiä ;-)

3 kommenttia:

  1. Mun mielestä kivan näköiset! :D

    VastaaPoista
  2. kyllä nää mun silmään ainakin näyttää siltä et meni just niinku strömsössä :) tosi kiva setti :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos naiset, pitäisköhän sittenki vaihtaa postauksen otsikko?! ;) Omaan silmään housut näyttää edelleen kalsareilta, mutta hyvin ne on silti eskarivaatteeksi kelvanneet. Onneksi tyttö ei ole turhan tarkka vaatetusasioissa (vielä), niin kelpaa äitin tekeleet mukisematta päälle.

    VastaaPoista