sunnuntai 26. elokuuta 2012

Back to the 90's

Arjen alettua ompelurintamalla on ollut hiljaista. Kuluneella viikolla sain sentään yhden tunikan pyöräytettyä, pitkästä aikaa pikkusiskolle. Kaavana Hannah koossa 98/104, kankaat jälleen kerran lahjoituksena saatuja ja silityskuva Hanhelilta tilattu, samoin kuin helmassa oleva Handmade-merkki. Materiaalikustannukset noin 4 - 5 €.
Ai että tuo mintunvihreä on nostalginen väri ja tämä on kyllä niin ysäriä kuin olla voi. Ruskeisiin leggingseihin yhdistettynä kuitenkin ihan kiva setti - ja eikös tuo mintunvihreä ollut menneenä keväänä/kesänä taas trendivärien kuuminta hottia?! Tyttö oli ainakin onnellinen minttuihanuudestaan ja päiväkodissa kaikki olivat halunneet kuulemma maistaa rinnuksessa olevaa leivosta ;-) Ei tämä kyllä aivan kauneimmasta päästä tuotoksia ole, mutta arkivaatteeksi riittävän passeli.

3 kommenttia:

  1. No mutta,tämähän on oikein sievä tunika ja leggareiden väriä vaihtamalla ilmekkin aina muuttuu :)

    VastaaPoista
  2. Hauskat hihat! Arkivaatteeksi todella hyvä, kun voi yhdistää erilaisten alaosien kanssa.

    VastaaPoista
  3. Kiitosta vain PetraRos ja kaima :) Nuo hihat on suoraan Hannah-tunikan kaavalla tehty eli kaavassa hiha on piirretty kaarevasti kahteen osaan. Sillä saa ilmettä hihoihin, joskin toisinaan leikkaankin hihat kokonaan samasta kankaasta. Vaihtelu virkistää tässäkin asiassa ;)

    VastaaPoista