keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Keväisiä pikatikkejä

Keväällä luonto pukeutuu vihreään - ja niin näköjään mekin. Jostain syystä viime aikoina paininjalan alle on päätynyt voittopuolisesti vihreänsävyisiä ompeluksia. Ilmeisesti kevättä rinnassa :-)
 
Kuopukselle syntyi vaunuverho Hannan Kankaan pilkullisesta trikoosta omalla kaavalla. Piristeeksi alareunaan silitin vielä pienen kukkasen. Vähän nafti tästä tuli, mutta eiköhän tuo hommansa toimita. 
 

Toisena pikatikkinä valmistui rimpsuhame koossa 128, Ottobren (3/2013) ZigZag-hameen kaavalla. Tämän ajattelin alunperin keskitytölle, mutta vaikuttaisi ehkä kuitenkin päätyvän isosiskon vaatekaappiin. Onneksi näissä hamosissa ei koko ole niin tarkkaa; menee tarvittaessa vaikka yhteiskäytössä molemmille.


Keskimmäiselle tein myös kevätpipon, jonka väri on mätsätty yhteen kevättakin kanssa. Laiskana päädyin surauttamaan neliöpipon, kun en jaksanut kikkailla kaavojen kanssa. Pikku Piltin mustasta glittersilitysarkista leikkelin eteen nimikirjaimet ja pieni lintunen lennähti vielä nimen kaveriksi. Perheen laululinnulle aivan passeli myssy.

 
Raikasta kevättä, aurinkoista oloa, valoisaa mieltä, hyviä hyrinöitä!
 

2 kommenttia: