maanantai 13. kesäkuuta 2011

Monsteritehtaalta päivää!


Koska lasten kaapit tursuaa vaatteita, mutta kuitenkin on NIIN mukavaa ommella, on välillä keksittävä jotain muuta kuin vaateompeluksia. Niinpä meille on lähiaikoina muuttanut asumaan kolme pientä monsteria (kahden isomman monsterin lisäksi!). Idean löysin täältä. Yksi "hirviö" jäi vielä kuvasta puuttumaan; se kun ennätettiin jo eilen viedä lahjaksi eräälle pienelle ystävälle. Näitä taitaa ilmaantua jatkossa vielä lisääkin, on nuo sen verran vekkuleita velikultia! :)

4 kommenttia:

 1. Onpa hauskoja monstereita! Näitähän voisikin tehdä lapsitutuille lahjaksi, kiitos siis vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Outi ja ole hyvä vain :) Minustaki nuo on hauskoja otuksia ja niihin saa hyvin käytettyä kaikkia kankaitten jämiä. Innostavia ompeluhetkiä sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Hei,

  saitko käsiin kotivinkin 101 ideaa-lehden? Siellä oli hauska kaava tytöille ja äideille (mekkonen). Se on kyllä tosi simppeli, ehkä liiankin, kun teet niin paljon ja hienoja, mutta vinkki silti. Ajattelin kokeilla, kun saatan osata ommella pari kertaa suoraan ;).

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä Elina! En ole kyseistä lehteä nähny, mutta nyt alko kyllä poltteleen. Vois joskus tosiaan itellekki jottain värkätä, ko alkaa lasten kaapit pursuilla vaatteista. Ja hei, siehän ossaat ommella vaikka mitä, joten testaamaan vaan :)

  VastaaPoista